Ливърпул приема Манчестър Сити на Анфийлд в мач от 11-ия кръг

...
Ливърпул приема Манчестър Сити на Анфийлд в мач от 11-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул 0:0 Манчестър Сити, бясно темпо на Анфийлд

Ливърпул приема Манчестър Сити на " Анфийлд " в мач от 11-ия кръг на Висшата лига и играят.

" Червените " започнаха доста нападателно дербито на " Анфийлд ", като пресираха във всички линии гневно " жителите ". Те, от своя страна, се опитваха да " успокоят " темпото, като за задачата желаеха да управляват топката, само че в началните минути тя постоянно беше ритана мощно напред от футболистите на Гуардиола.

Постепенно контролът на топката у хората на каталунския управител се усъвършенства и те започнаха да разиграват с къси подавания в тяхната половина, като за задачата желаеха да укротят стремежа от домакините. В десетата Жоао Наксело центрира отдясно за Гюндоган, само че топката беше дълга за капитана на Сити в този мач. Четвърт час след началото на срещата Сити разигра добре, а Ерлинг Халанд шутира, само че Джо Гомес блокира изстрела на норвежеца. Топката отиде в Илкай Гюндоган, който шутира от отдалеченост, само че Алисон се намеси с лекост.

В 21-ата минута топката беше изчистена в краката на Харви Елиът. Той изчака и центрира за Диого Жота, който се извиси над всички и стреля с глава, само че Едерсон направи избавяне. Три по-късно мърсисайдци направиха отлично разиграване, като Фабиньо изведе вдясно по земя Диого Жота, който продължи надясно за Милнър. Опитният футболист центрира остро, а Едерсон пресече топката и я боксира към Робъртсън, чийто удар с левия крайник профуча над напречната греда на Сити.

LIVE  /

 • 

Рефер: Антъни Тейлър

Стадион: " Анфийлд " (Ливърпул)

Стартови сформира:

Ливърпул:  Алисон – Милнър, Гомес, Ван Дайк, Робъртсън – Фабиньо, Тиаго – Елиът, Фирмино, Жота - Салах

Мениджър: Юрген Клоп

Манчестър Сити:  Едерсон – Аканджи, Диас, Аке, Кансело – Родриго, Де Бройне, Гюндоган – Бернардо, Халанд, Фодън

Мениджър: Хосеп Гуардиола
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР